Péntektől Göncz Árpád városközpont lesz az Árpád híd metróállomásból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Január 31-én, pénteken Göncz Árpád városközpontra változik a 3-as metró Árpád híd metrómegálló neve - írta közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Az Árpád híd pesti hídfő körüli terület megváltoztatása korábban a XIII. kerületi önkormányzat kérése volt, amit 2016 márciusában a Fővárosi Önkormányzat elfogadott. Az átnevezés január végén valósul meg, a BKK közölte: folyamatosan végzik az utastájékoztatók, a térképek és a menetrendek frissítését.

A Göncz Árpádról elnevezett téren 2018 őszén szobrot is avattak a volt köztársasági elnökről, a felavatásán mi is ott voltunk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.