Péntektől Göncz Árpád városközpont lesz az Árpád híd metróállomásból

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Január 31-én, pénteken Göncz Árpád városközpontra változik a 3-as metró Árpád híd metrómegálló neve - írta közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Az Árpád híd pesti hídfő körüli terület megváltoztatása korábban a XIII. kerületi önkormányzat kérése volt, amit 2016 márciusában a Fővárosi Önkormányzat elfogadott. Az átnevezés január végén valósul meg, a BKK közölte: folyamatosan végzik az utastájékoztatók, a térképek és a menetrendek frissítését.

A Göncz Árpádról elnevezett téren 2018 őszén szobrot is avattak a volt köztársasági elnökről, a felavatásán mi is ott voltunk.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.