Több helyen leszakadt a felsővezeték, volt, ahol fa dőlt a sínekre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Mávinform kedd délután közölte, hogy  Nagymaros és Szob között a vihar miatt a felsővezetékekben zárlat keletkezett, így ezen a szakaszon áll a forgalom. Ezért tovább növekedhet a késés a Budapest-Vác-Szob vonalon. Pótlóbuszok rendelése folyamatban.

A Győr-Veszprém vonalon is hosszabb menetidőre számíthatnak a délután utazók, mert Győrszabadhegy és Pannonhalma, valamint Bakonyszentlászló és Zirc között is fa dőlt a sínekre. Az eltávolításáig szünetel a forgalom.

Gárdony állomáson a vihar miatt leszakadt a felsővezeték, két vágányon szünetel a forgalom. A Déliből 11:10-kor elindult, Székesfehérvárra tartó Z30-as (4524-es számú) járat nem tudja az útját folytatni.

Emiatt két másik járat is elmarad kedden: a Székesfehérvár és Budapest-Déli közötti, 12:48-as indulási idejű Z30-as (4535-ös számú), valamint a Déli és Székesfehérvár közötti, 14:10-es indulási idejű, Z30-as (4516-os számú) vonat.

Valamint Martonvásár és Székesfehérvár között a viharos szél miatt mindkét vágányon 60 km/órás sebességkorlátozást vezettek be. Emiatt 20-40, esetenként 40-60 perccel nőhet a menetidő a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő járatok esetében

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér