Chemtrail-hívőket mutatott be a közmédia a menekültek miatt Magyarországra költöző németetekről szóló riportban

2020 február 7., péntek 9:43
227

Decemberben a közmédia bemutatott két németet, akik a riport szerint azért költöztek Magyarországra, Zalai megyei falvakba, mert zavarta őket a német kormány bevándorlási politikája, valamint „a migránserőszak”. Az Index megkereste a közmédia riportjának megszólalóit, egyikük szívesen beszélt az újságírókkal, és bemutatta őket egy másik, Magyarországon élő német párnak is.

Az Index videójából kiderül, hogy a megszólalók szerint túl sok a menekült Németországban, és ők rengeteg bűncselekményt követnek el, de erről a német média nem igazán számol be, csak az általuk követett „alternatív hírforrások”. Magyarországon nagyon jól érzik magukat, és a nyugdíjukból is sokkal jobban élnek, mint otthon, azonban itt sincsenek tökéletes biztonságban,

ugyanis itt is chemtraileznek.

„Amikor 2017-ben idejöttünk, semmi nem volt. Minden nap kémleltük az eget, minden nap. Akkor még semmi, aztán láttunk egy két valamit. Aztán jött 2018, amikor Orbán Viktor nem írta alá ezt a migrációs csomagot. És azóta viszont minden nap, minden nap látni fentről, hogy mindenhonnan jönnek a repülők. (...) Nézzük, mi van a chemtrailben! Bárium, alumínium, stroncium, még stroncium is! És ezzel mérgezi meg az ember testét. (...)

Az az érzésem, hogy amióta Orbán Viktor nem írta alá a migrációs csomagot, azóta erősítettek rá Magyarországon”

- számolt be az Indexnek a közmédiában is megszólaló férfi, aki annyira azért még nem ásta bele magát a Fidesz kommunikációjába, hogy tudja, amit ő „migrációs csomagnak” hív, arra a magyar kormány és médiája már kitalálta a marrákesi migránspaktum nevet.

A chemtrail egy elterjedt összeesküvés-elmélet, ami szerint a repülők kondenzcsíkjában olyan mérgező anyagok vannak, amikkel bizonyos érdekcsoportok tudatosan és irányítottan mérgezik, butítják az embereket. Az elmélet megalapozottságát a józan, emberi logika mellett egyelőre bizonyítékok sem támasztják alá.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt