Chemtrail-hívőket mutatott be a közmédia a menekültek miatt Magyarországra költöző németetekről szóló riportban

Decemberben a közmédia bemutatott két németet, akik a riport szerint azért költöztek Magyarországra, Zalai megyei falvakba, mert zavarta őket a német kormány bevándorlási politikája, valamint „a migránserőszak”. Az Index megkereste a közmédia riportjának megszólalóit, egyikük szívesen beszélt az újságírókkal, és bemutatta őket egy másik, Magyarországon élő német párnak is.

Az Index videójából kiderül, hogy a megszólalók szerint túl sok a menekült Németországban, és ők rengeteg bűncselekményt követnek el, de erről a német média nem igazán számol be, csak az általuk követett „alternatív hírforrások”. Magyarországon nagyon jól érzik magukat, és a nyugdíjukból is sokkal jobban élnek, mint otthon, azonban itt sincsenek tökéletes biztonságban,

ugyanis itt is chemtraileznek.

„Amikor 2017-ben idejöttünk, semmi nem volt. Minden nap kémleltük az eget, minden nap. Akkor még semmi, aztán láttunk egy két valamit. Aztán jött 2018, amikor Orbán Viktor nem írta alá ezt a migrációs csomagot. És azóta viszont minden nap, minden nap látni fentről, hogy mindenhonnan jönnek a repülők. (...) Nézzük, mi van a chemtrailben! Bárium, alumínium, stroncium, még stroncium is! És ezzel mérgezi meg az ember testét. (...)

Az az érzésem, hogy amióta Orbán Viktor nem írta alá a migrációs csomagot, azóta erősítettek rá Magyarországon”

- számolt be az Indexnek a közmédiában is megszólaló férfi, aki annyira azért még nem ásta bele magát a Fidesz kommunikációjába, hogy tudja, amit ő „migrációs csomagnak” hív, arra a magyar kormány és médiája már kitalálta a marrákesi migránspaktum nevet.

A chemtrail egy elterjedt összeesküvés-elmélet, ami szerint a repülők kondenzcsíkjában olyan mérgező anyagok vannak, amikkel bizonyos érdekcsoportok tudatosan és irányítottan mérgezik, butítják az embereket. Az elmélet megalapozottságát a józan, emberi logika mellett egyelőre bizonyítékok sem támasztják alá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.