A koronavírus-járvány miatt magyarországi látogatását is lemondhatja a brazil elnök

A következő hetekben tervezett olaszországi és magyarországi látogatását is lemondhatja Jair Bolsonaro brazil elnök. Vera Magalhaes brazil újságíró értesülései szerint Bolsonarónak és a családjának azt javasolták, hogy az olasz utazást mindenképpen mondja le. Értesülései szerint "a magyar út is veszélyben van".

Magalhaes brazil külügyi forrásai ezt a koronavírus-járvánnyal indokolták, mert a brazil kormány értékelése szerint az a következő hetekben Európában tovább súlyosbodhat.

Latin-Amerikában ezidáig nem bukkant fel a koronavírus. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó