Tarlós István beült a MÁV igazgatóságába

közlekedés
2020 február 26., 12:58
comments 82

Tarlós István bekerült a MÁV igazgatóságába -írja a MÁV szervezeti információi alapján az Index. A lap szerint a korábbi főpolgármestert idén február 11-én jegyezték be hivatalosan a MÁV igazgatóságának testületébe, aminek összesen 6 tagja van Homolya Róbert vezérigazgatóval együtt. A tagságért Tarlós havi bruttó 300 ezer forintot visz haza.

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Tarlós a lap kérdésére elmondta, hogy miniszterelnöki főtanácsadói minőségében választották be a MÁV igazgatótanácsába. A miniszterelnök még önkormányzati választások után nevezte ki országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottnak . Eddig egy ülésen volt, majd meglátja, mi lesz még belőle. A tisztségért nettó 200 ezer forint díjazást kap.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.