A köztévé világjárvány idején is teszi, amit tennie kell

Nincs az a bármi, ami a magyar közszolgálati televíziót ki tudná zökkenteni az elmúlt évek következetes tájékoztatási munkájából.

Miközben peregtek a percek Orbán Viktor facebookos tájékoztatójának megkezdéséig, az M1 kitöltötte a műsoridőt.

Nemcsak hír volt, beszélgetés is. A műsorvezető Karácsony Gergely legendás beszélgetőpartnere, Mészáros „Szólnak Már a Szirénák” Kata.

Lehet-e ezt még fokozni? Igen, hiszen a vendég még nagyobb legenda, a világ legismertebb migrációsnyomás-szakértője, Bakondi György.

De volt-e szó a vírusról is? Természetesen, hiszen ez közszolgálati csatorna.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó