Otthoni edzéshez ad tippeket Arnold Schwarzenegger a Twitteren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Terjed a koronavírus, mindenki otthon ül, nincs mit csinálni, ezért nehéz fittnek maradni is, nagyon sokan ugyanis nehezen tudnak csak az otthonukban edzeni. Érti és átérzi a problémát Arnold Schwarzenegger is, aki egy twitterposztban jelentette be, hogy ezentúl az otthoni edzést segítő tippeket fog megosztani, ezzel támogatva azokat, akik nem tudnak kimozdulni, mégis fittek szeretnének maradni.

A színész és exkormányzó a rajongóitól is elnézést kért, amiért biciklizés vagy séta közben nem áll meg azoknak, akik szelfit akarnak készíteni vele, elvégre kerülni kell a fizikai érintkezést a többi emberrel. Schwarzeneggernek főleg, hiszen már 72 éves, a koronavírus szempontjából a veszélyeztetett korosztályba tartozik.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót