Otthoni edzéshez ad tippeket Arnold Schwarzenegger a Twitteren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Terjed a koronavírus, mindenki otthon ül, nincs mit csinálni, ezért nehéz fittnek maradni is, nagyon sokan ugyanis nehezen tudnak csak az otthonukban edzeni. Érti és átérzi a problémát Arnold Schwarzenegger is, aki egy twitterposztban jelentette be, hogy ezentúl az otthoni edzést segítő tippeket fog megosztani, ezzel támogatva azokat, akik nem tudnak kimozdulni, mégis fittek szeretnének maradni.

A színész és exkormányzó a rajongóitól is elnézést kért, amiért biciklizés vagy séta közben nem áll meg azoknak, akik szelfit akarnak készíteni vele, elvégre kerülni kell a fizikai érintkezést a többi emberrel. Schwarzeneggernek főleg, hiszen már 72 éves, a koronavírus szempontjából a veszélyeztetett korosztályba tartozik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér