Németh Szilárd 1 hetes milánói makaróniból készített ételt

Németh Szilárd Fidesz-alelnök, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára arról számolt be a Facebookon, hogy az újrahasznosítás jegyében 1 hetes milánói makaróniból készített ételt.

A hűtőn valóban fideszes matricák és Orbán Viktor képe látható.Fotó: Németh Szilárd/Facebook

A Fidesz egyik legnagyobb gurmanja el is árulta a receptet:

„A mai vacsora - rakott tészta - jórészt maradékból készült. Mindig figyeltünk arra, hogy ételt ne dobjunk ki, a még jó illatú, egészséges maradékokat átalakítottuk, ami már kicsit kétes volt azt Buksi és Mici pusztította el. Most, ezekben a kockázatos és nehéz időkben különösen is így járunk el. Egyhetes, hűtőben, zárt dobozokban tárolt milánói - külön a szósz és a külön a tészta - felturbózva frissen főtt tésztával is, kolbászzsírral, borsóval, házi paradicsomszósszal, egy egész fej zúzott fokhagymával - a népi gyógyászatban vírusölő és immunerősítő - és »csontegyszerű« reszelt trappistával. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc. Mézes-áfonyás-gyömbéres-hecsedlis zöld tea dukál hozzá.”

Felhívnám a figyelmet az eredeti Csíki Sör-védőkesztyűre.Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó