Különjárat indul Washingtonból Pozsonyba, magyar utasokat is várnak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Korlátozott számban fogadnak magyar utasokat is arra a repülőjáratra, amelyet Szlovákia indít március 25-én, hogy olyanokat hozzanak haza az Egyesült Államokból, akik kereskedelmi járatokkal már nem tudnak hazajutni, írja a washingtoni magyar nagykövetség honlapja.

„A különjáraton igény szerint, korlátozott számban helyet biztosítanak más államok, köztük Magyarország állampolgárai részére is. A járat Washington, DC-ből előreláthatóan Pozsonyba érkezik, de ez még változhat, annak megfelelően, ha többen jelölnek meg más államot preferált úticélként” - írják.

A repülőjegy ára 1100 euró, ez azonban még változhat a jelenkezők száma alapján.

A nagykövetség arra kér mindenkit, akit érdekel a lehetőség, jelentkezzenek a megadott elérhetőségeken.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót