Különjárat indul Washingtonból Pozsonyba, magyar utasokat is várnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Korlátozott számban fogadnak magyar utasokat is arra a repülőjáratra, amelyet Szlovákia indít március 25-én, hogy olyanokat hozzanak haza az Egyesült Államokból, akik kereskedelmi járatokkal már nem tudnak hazajutni, írja a washingtoni magyar nagykövetség honlapja.

„A különjáraton igény szerint, korlátozott számban helyet biztosítanak más államok, köztük Magyarország állampolgárai részére is. A járat Washington, DC-ből előreláthatóan Pozsonyba érkezik, de ez még változhat, annak megfelelően, ha többen jelölnek meg más államot preferált úticélként” - írják.

A repülőjegy ára 1100 euró, ez azonban még változhat a jelenkezők száma alapján.

A nagykövetség arra kér mindenkit, akit érdekel a lehetőség, jelentkezzenek a megadott elérhetőségeken.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér