Különjárat indul Washingtonból Pozsonyba, magyar utasokat is várnak

Korlátozott számban fogadnak magyar utasokat is arra a repülőjáratra, amelyet Szlovákia indít március 25-én, hogy olyanokat hozzanak haza az Egyesült Államokból, akik kereskedelmi járatokkal már nem tudnak hazajutni, írja a washingtoni magyar nagykövetség honlapja.

„A különjáraton igény szerint, korlátozott számban helyet biztosítanak más államok, köztük Magyarország állampolgárai részére is. A járat Washington, DC-ből előreláthatóan Pozsonyba érkezik, de ez még változhat, annak megfelelően, ha többen jelölnek meg más államot preferált úticélként” - írják.

A repülőjegy ára 1100 euró, ez azonban még változhat a jelenkezők száma alapján.

A nagykövetség arra kér mindenkit, akit érdekel a lehetőség, jelentkezzenek a megadott elérhetőségeken.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.