A Rammstein énekese elkapta a koronavírust és súlyos az állapota - FRISSÍTVE

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Till Lindemann, a német Rammstein zenekar frontembere megfertőződött a koronavírussal, jelenleg az intenzíven kezelik, értesült a Bild német napilap.

Az 57 éves énekes a moszkvai koncertje után lett rosszul, tüdőgyulladásra és magas lázra panaszkodott, amikor a mentők egy berlini kórházba szállították. Most az intenzív osztályon fekszik és a lap értesülései szerint a halál kockázata is fennállt, a német sajtó szerint azonban azóta a felépülés enyhe jeleit mutatta.  

UPDATE 22:33

A zenekar pénteken este a Facebook-oldalán azt írta, Lindemann koronavírus-tesztje negatív lett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó