A Rammstein szerint negatív lett az énekesük koronavírus-tesztje

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Péntek délután járta be a hír a német, majd a világsajtót, hogy a Rammstein frontembere, Till Lindemann elkapta az új koronavírust, és súlyos állapotban az intenzív osztályra került. A német Bild úgy értesült, Lindemannak még az élete is veszélyben forgott.

Pénteken este azonban a zenekar német és angol nyelven kiírta a Facebookra, hogy Lindemann koronavírus-tesztje negatív lett, és az 57 éves énekes állapota egyre javul, már nem szorul intenzív ellátásra sem.

Azt nem tudni, hányszor és hogyan tesztelték, a PCR koronavírus-tesztek ugyanis nem 100 százalékosan megbízhatóak, viszonylag gyakran adnak fals pozitív eredményt, ezért a nemzetközi eljárásrend általában az, hogy egy betegen több tesztet is elvégeznek. A német sajtó értesülései szerint Lindemannt a koronavírusra jellemző tünetekkel vitték kórházba.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó