A Rammstein szerint negatív lett az énekesük koronavírus-tesztje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek délután járta be a hír a német, majd a világsajtót, hogy a Rammstein frontembere, Till Lindemann elkapta az új koronavírust, és súlyos állapotban az intenzív osztályra került. A német Bild úgy értesült, Lindemannak még az élete is veszélyben forgott.

Pénteken este azonban a zenekar német és angol nyelven kiírta a Facebookra, hogy Lindemann koronavírus-tesztje negatív lett, és az 57 éves énekes állapota egyre javul, már nem szorul intenzív ellátásra sem.

Azt nem tudni, hányszor és hogyan tesztelték, a PCR koronavírus-tesztek ugyanis nem 100 százalékosan megbízhatóak, viszonylag gyakran adnak fals pozitív eredményt, ezért a nemzetközi eljárásrend általában az, hogy egy betegen több tesztet is elvégeznek. A német sajtó értesülései szerint Lindemannt a koronavírusra jellemző tünetekkel vitték kórházba.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó