Annyi orosz utazik a Fekete-tenger partjára, hogy fel kellett függeszteni a hotelfoglalásokat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Venyiamin Ivanovics Kondratyjev, az Oroszország európai felének déli részén, a Fekete-tenger partján található Krasznodari határterület kormányzója rendeletben függesztette fel a hotelszobák foglalhatóságát március 28-tól április 5-ig. A Szocsit is magában foglaló Krasznodari határterület kormányzója szerint a már ott lévő turistákat senki nem fogja kitenni a szállásaikról, de egy hétig nem jöhetnek újabb vakációzók.

Szocsi a tenger felőlFotó: Wikipédia

A Krasznodari határterület városaiban egyéb, a közösségi életre vonatkozó korlátozásokat is be kellett vezetnie a kormányzónak, mivel megteltek a hotelek, éttermek és bárok, miután Vlagyimir Putyin elnök március 25-i tévés beszédében bejelentette, hogy a koronavírus miatt minden orosz munkavállalónak, aki nem tud otthonról dolgozni, egy hét fizetett szabadságra kell mennie április 5-ig. (Meduza)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér