Köztévé: A vírus terjedése elvonja a figyelmet a migrációról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fontos problémára irányította rá a figyelmet az M1: a vírus terjedése miatt nem kap elég figyelmet a migráció, pedig

„az Európába igyekvők ismeretlen vírusokat hozhatnak be Afrikából”.

Ráadásul sokan most megpróbálnak visszatérni hazájukba, ahol kevesebb lehet a fertőzött. Hogy pontosan kikre és milyen országokra gondoltak, nem derült ki, de valószínűleg nem Afganisztánra és Pakisztánra, mert a szakértőként megszólaltatott Bakondi György azt mondta, a probléma része, hogy ezekből az országokból érkeznek a bevándorlók, és mivel Irán gócpont, ez para.

A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója ismét felsorolta, hányféle veszélyt jelent az illegális bevándorlása, de most hozzácsapta azt is, hogy nem lehet tudni, milyen vírusokat hoznak be a bevándorlók. Ez az egész Európát sújtó koronavírus-járványról jutott az eszébe, ami egyébként Kínából indult ki, bár ez a műsorban egyszer sem hangzott el.

Na most a migrációval úgy van, hogy egyrészt ott a veszélye annak, hogy valami olyan vírust hoznak be magukkal a hazájukból, ami Európában már nem is ismert, másrészt lehet, hogy valahol összeszedi a koronavírust, és azt vagy idehozzák nekünk, magyaroknak, vagy odaviszik a többi bevándorlónak valamelyik túlzsúfolt táborba.

A teljes beszélgetés alább megtekinthető.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!