A jobbikos Kálló Gergely mentelmi jogát is felfüggesztetné az ügyészség

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nemcsak a fideszes Boldog István, hanem a jobbikos Kálló Gergely országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére is javaslatot tett csütörtökön Polt Péter legfőbb ügyész Kövér László házelnöknél. A dunaújvárosi jobbikos képviselő neve egy rongálási ügyben merült fel, az ügyészségi közlemény szerint „az Európai Parlamenti választások előtt, 2019. május 24-én Kálló Gergely három társával Budapest közterületein tizennyolc darab hirdetőoszlopra, valamint nyolc hirdetőtáblára kihelyezett választási plakátot festékszóró spray-vel rongált meg, amellyel 284.480 forint kárt okozott.

A nyomozás a BRFK XI. Kerületi Rendőrkapitánysága előtt indult, amelynek során 2019. október 21-én Kálló Gergelyt kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó