Május 1-től már újraindítaná húsz járatát a Wizz Air

Arról beszélt a Wizz Air ügyvezető igazgatója, hogy május 1-től újraindítanák a járataikat húsz célállomásra, tudta meg az APA osztrák hírügynökség.

Stephen Jones ügyvezető igazgató egy videókonferencián jelentette be, hogy a húsz lehetséges úticél között van Bécs, Milánó, Valencia és Tel Aviv is. Azt is hozzátette, hogy ha nem kapják meg az üzemeltetéshez szükséges engedélyeket, akkor azt későbbre halasztják. Ha viszont elindulnak, akkor a jegyek olcsóbbak lesznek, mint a válság előtt. (MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.