Május 1-től már újraindítaná húsz járatát a Wizz Air

Arról beszélt a Wizz Air ügyvezető igazgatója, hogy május 1-től újraindítanák a járataikat húsz célállomásra, tudta meg az APA osztrák hírügynökség.

Stephen Jones ügyvezető igazgató egy videókonferencián jelentette be, hogy a húsz lehetséges úticél között van Bécs, Milánó, Valencia és Tel Aviv is. Azt is hozzátette, hogy ha nem kapják meg az üzemeltetéshez szükséges engedélyeket, akkor azt későbbre halasztják. Ha viszont elindulnak, akkor a jegyek olcsóbbak lesznek, mint a válság előtt. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér