Lövöldözés volt a két Korea határán

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Hajnalban lövöldözés volt a két Korea határán, de senki sem sérült meg – közölte a dél-koreai hadvezetés.

A lövöldözést Észak-Korea kezdte, több lövés is leadtak katonái egy dél-koreai őrposzt felé. Dél-Korea válaszul visszalőtt kétszer.

Hogy miért nyitottak tüzet Észak-Koreából az őrtoronyra, egyelőre nem tudni. Öt éve fordult elő utoljára, hogy észak-koreai katonák lövöldözni kezdtek a határon.

Az incidens egy nappal azután történt, hogy az észak-koreai hírügynökség közölte, Kim Dzsongun, akit 20 napja nem láttak, átadott egy gyárat. Donald Trump amerikai elnök szombaton üdvözölte, hogy újra nyilvánosan mutatkozott Kim Dzsongun. (MTI, BBC)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó