Hasraesés a Soros hálóban, skandináv álhírterjesztés és Mészáros Lőrinc valójában

napindító
2020 május 11., 05:19

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Nyolc halott, 21 új fertőzött vasárnap óta a koronavírusjárványban. Ezzel a halálos áldozatok száma 421-re emelkedett Magyarországon, miközben hivatalosan eddig összesen 3284-en fertőződtek meg.

Péntektől Budapestre kell szállítani minden súlyos állapotú koronavírusos beteget, ha szállítható. De vajon miért kell Debrecenből több száz kilométert zötyköltetni egy súlyos beteget, amikor ott is rendelkezésre áll minden feltétel a kezeléshez? Szakmai oka nem lehet. Csak politikai.

Álhírterjesztés miatt berendeli öt északi ország nagykövetét Szijjártó. „Ne gondolja magáról se a dán, se az izlandi, se a finn, se a norvég, se a svéd külügyminiszter, hogy jobban tudja a magyaroknál, hogy mi a jó a magyaroknak.”

A kormány addig gabalyította a Soros-hálót, amíg hasra nem esett benne. Vera Jourová ellenünk volt, tehát nincs velünk, illetve velünk van, csak ellenünk volt, de most már nincs velünk, mert Soros.

Schöpflin György: „Mészáros Lőrinc valójában az állam gazdaságpolitikáját bonyolítja le”. Erős mondatok is elhagyták a kormánypártok volt európai képviselőjének száját.

Tűzvész pusztított egy illegális moszkvai idősotthonban. Tíz idős ápolt vesztette életét a tűzben.

533 embert fertőzött meg koronavírussal egyetlen ghánai szuperterjesztő. Ghánában eddig már 4700 fertőzöttet találtak, és állítólag már 160 ezer tesztet végeztek el a járvány kezdete óta.

A piedesztál csimborasszója és a drámai hatás kedve. Minden idők sportdokumentumfilmje minden idők kosárlabdázójáról. A Last Dance végtelen professzionalizmussal állít emlékművet a professzionalizmusnak.