Magyarország megmenekült: itt a MüllerCecíliaWave

ZENE
2020 május 16., 17:21
comments 45

Ugyan alapvető információkat nem kaphatunk meg az operatív törzstől, a Coroinfókon egyvalamiből biztosan nincs hiány: Müller Cecília, a 10 milliós Magyarország országos tiszti főorvosa nem győzi hangsúlyozni „az alapos, langyos vízzel, szappannal történő kézmosást”. Az Orbán előtt tisztelgő Fidelitas előtt tisztelegve tisztelgünk Müller Cecília tisztelete előtt ezzel a lo-fi kislemezzel, hogy mostantól senki ne tanuljon, lazuljon, afterezzen, tisztelegjen veszélyben.

Vigyázzunk egymásra, és mossunk kezet, mintha nem lenne holnap, hiszen nem is lesz! (Zenék: Smells Like Teen Spirit, In the End, My Heart Will Go On, Creep, szovjet himnusz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.