Trump berágott, az ultrák összeborultak, Orbán Viktor FÉRFI

napindító
2020 május 29., 05:29

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Egy kettős gyilkosság, ami összehozta a Ferencváros és az Újpest ultráit. Két fiatalt szúrtak le múlt héten a Deák téren, Újpest-szimpatizánsok voltak. Rájuk emlékeztek és a „cigánybűnözés” ellen tüntettek az ultrák.

A hirdetőtábláról tudták meg Balaton-felvidéki tulajdonosok, hogy szemet vetettek a földjeikre. Monostorapáti polgármestere keresett meg több környékbeli tulajdonost, miután gyanús lett neki, hogy nincs az aláírásuk a kifüggesztett szerződéseken.

Értse már meg végre mindenki, hogy Orbán Viktor FÉRFI! Vannak a fiúk meg vannak a férfiak. És van a miniszterelnök, aki annyira fickós, hogy kovászos uborkát visz a kormányülésre, és kora reggel összeszerel egy szekrényt a disznóvágáson.

Kicsalta a lakásotthonból a kislányt, prostitúcióra kényszerítette, több csontját eltörte. Az áldozatnak végül az egyik kuncsaft segített megszökni, aki kórházba szállította.

Trump berágott a Twitterre, úgyhogy rendeletet hozott a közösségi oldalak ellen. Az amerikai elnöknek rosszul esett, hogy az egyik bejegyzésénél arra hívták fel a figyelmet, hogy érdemes csekkolni annak valóságtartalmát.

Egyre súlyosabb a helyzet Minneapolisban, lángokban áll egy rendőrőrs. Az afroamerikaiak elleni rendőri erőszak miatt törtek ki zavargások több városban is. Néhány napja egy fehér rendőr addig térdelt George Floyd nyakán, míg meg nem halt.

Washington észak-koreai és kínai személyek ellen emelt vádat. A phenjani állami bank az érintett személyekkel összejátszva mintegy 250 fedőcéget hozott létre és más bankok révén legalább 2,5 milliárd dollárt utaltatott át a cégeken keresztül illegális módon, megkerülve az amerikai szankciókat.

Június 17-én folytatódik a Premier League. Aznap az Aston Villa és Sheffield United, illetve a Manchester City és az Arsenal játszik egymással.