„Mocskos n****r banánzabáló fekete szarok”

POLITIKA
2020 június 01., 12:50

A kormánnyal szimpatizáló, szélsőjobboldali trolloldal, a Vadhajtások ezzel az írással jelentkezett pünkösd hétfőn, az amerikai helyzetet elemezve:

photo_camera Forrás: vadhajtasok.hu

„Mi is élőben közvetítjük, harc, lángoló autók, a mocskos nigger banánzabáló fekete szarok fosztogatásait és a terrorista antifák harcait.”

A futballhuligánból kormánytrollá átvedlett Bede Zsolt – a Vadhajtások egyetlen készítője, aki arccal és névvel szerepel – a 2018-as választási kampányban tűnt fel a kormányzat által fenntartott médiában, mint a kiábrándult jobbikos, aki csalódottságában a Fideszre szavaz. Akkor még panaszkodott is amiatt, hogy rasszistának nevezik: „Nemzetszerető emberek vagyunk. Mi ezt már megkaptuk, hogy ha én árpádsávot viszek a vállamon, egy zászlót lobogtatok, akkor fasiszta vagyok, ha a homoszexuálisokat bántom, akkor homofób vagyok, rasszista vagyok, minden vagyok, én csak egy egyszerű, nemzetszerető, nacionalista ember vagyok. Ezt úgy mondanám a legjobban, hogy a hazaszeretet az nem fasizmus.”

Bede Zsolt, az Ultras Liberi egykori vezetője, a Vadhajtások egyetlen nyilvánosan névvel és arccal szereplő tagja
photo_camera Bede Zsolt, az Ultras Liberi egykori vezetője, a Vadhajtások egyetlen nyilvánosan névvel és arccal szereplő tagja a megboldogult Echo Tv-ben Forrás: Echo Tv/Youtube

A választások óta a Vadhajtások „újságírójaként” jelenik meg szinte minden jelentősebb ellenzéki megmozduláson, sajtótájékoztatón. Fetreng, köpköd, kiabál, rúgkapál, műfaszt lenget, hogy megfélemlítsen és megszégyenítsen mindenkit, aki szót emel a kormánnyal szemben. Bayer Zsolt korábban azt mondta: „imádom a palit”, „ez a helyes út, tehát ezt kell csinálni”. A Vadhajtások módszereit és a külföldi előképeit nemrég videóban mutattuk be:

link Forrás