A hatalom huligánjai

Bede Zsolt a 2018-as választási kampányban tűnt fel a kormányzat által fenntartott médiában, akkor ő volt a kiábrándult jobbikos, aki csalódottságában a Fideszre szavaz. A választások után, mint a Vadhajtások újságírója bukkant fel szinte minden jelentősebb ellenzéki megmozduláson, hogy megfélemlítsen és megszégyenítsen mindenkit, aki szót emel a hatalommal szemben. 

  • Honnan származik a módszer? 
  • Miért szervezik ki az erőszakot huligánoknak? 
  • Hogyan vált a magyar közélet megkerülhetetlen részévé az erőszakos trollpolitizálás?

Korábbi cikkünk a témában: Amikor a megfélemlítést választják a párbeszéd helyett, az a lélektani határ

címlapkép: Kiss Bence  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.