Elkészült a magyarországi koronavírus-járvány ikonikus, drámai fotója

GYÁSZ
2020 június 04., 07:51
comments 80

Azért fizetnek, hogy megtaláljam a szavakat.

De vannak pillanatok, amikor a Profin felülkerekedik az Univerzum jeges közönyébe kivetett Ember, aki meglátja a halott kovászát és csak hápog némán, mint a szomszéd Pfundtnerék kínai néma kacsája.

Sok szép pillanatot éltünk meg együtt a járvány kitörése óta. Hányszor ment a dili, a marhulás, ragacsoztunk össze alsó- és felsőruhát, bútort, hajat, ékszert és mosogatószivacsot, utóbbiból vagy egy fél tucatnyit! Istenem, micsoda idők voltak március-áprilisban, amikor kettőnké volt a világ és együtt röhögtünk a szerencsétlen, öntelt burzsoá élesztőtulajdonosokon! Emlékszel, amikor annyira Beléd feledkeztem, hogy elfelejtettem sót tenni a kenylértésztába, te erre kipattintottad magad, mint az egyszeri gizda és úgy megsavanyítottad a kenyeret, hogy olyan lett, mint egy kívülről dinoszauruszkakának álcázott hatalmas citrom?

Soha többé nem lesz ilyen.

Én pedig soha többé nem ehetek nagybetűs, megszenvedett, három napon át készülő, igazi Kenyeret!

A részvétnyilvánításokat kommentben kérném.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.