Avatás, időkapszula és 10 millió dollár

napindító
2020 június 05., 05:27

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Szijjártó: Korlátozások nélkül lehet utazni Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába. Nem kell negatív koronavírus-teszt, és karanténra sincs szükség.

Avatás, időkapszula és tánc a 100. évfordulón. „Mindig reménykedni kell, hiszen ahogy a mondás tartja, semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.”

„Az ember segítő kezet nyújt és szinte leköpik.” Rosszul élte meg a Trianon miatt a szlovákiai magyaroknak történelmi gesztust tevő Igor Matovic miniszterelnök a Fidesz helyi szövetségese, az MKP erre adott reakcióját.

Edzés közben meghalt Tóth Bendegúz 22 éves válogatott birkózó. A halál okát az orvosszakértői vizsgálat után lehet megtudni.

Egy vizsgálat szerint Aján Tamás 10 millió dollárral nem tud elszámolni, és 40 doppingügyet tussolhatott el. Egy jelentés szerint a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség volt elnöke autokratikus szervezetet épített fel, totális kontrollt gyakorolt.

„Majdnem életveszélyes állapotba kerültem, mert az orvos nem akart ellátni.” A HIV-ről a mai napig hatalmasak a tévhitek, amiből rengeteg diszkriminációs helyzet adódik. Ennek az egyik legnagyobb tere az egészségügyi ellátás, ahol az orvosok a tudatlanságuk miatt megalázzák a betegeket vagy egyáltalán nem is látják el őket.

„Azt mondta, napok óta tervezi, hogy hogyan fog megölni.” Kaposvár mellett, egy földbe vájt kunyhóban élt barátjával, aki egy nap összeverte, elnyomott egy cigit a combján, majd magára hagyta. A vádlott után most az áldozat is megszólalt.

‘68-as szelek fújnak Amerikában, de Trumpnak keményebb dolga lehet, mint hitte. Trump törvényt és rendet hirdet, ahogy Richard Nixon tette győztes kampánya idején, a hatvanas évek zavargásainak közepén. A helyzet viszont most más: demokrata kihívója, Joe Biden erősödik.