Az új tankönyvek nem jók, de legalább visszatért Sacha Baron Cohen

napindító
2020 június 29., 03:49

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Az új NAT tankönyvek attól lettek modernek, hogy sokszor leírják bennük azt, hogy internet. Az új tankönyvek se nem lettek modernek, se nem digitálisok, és kikerült belőlük Varró Dániel, Tóth Krisztina és Gryllus Vilmos.

Duda nyert, de a varsói főpolgármesternek van esélye a lengyel elnökválasztás második fordulójában. Az első fordulóban az exit pollok szerint 11 százalékkal maradt le Rafal Trzaskowski. Ha maga mögé tudja állítani az ellenzéki szavazók többségét, legyőzheti a hivatalban lévő elnököt.

Zöld fordulat a francia helyhatósági választásokon. A legtöbb nagyváros vezetését a környezetvédők szerezték meg, ezzel a baloldal vezető erejévé váltak. Macron pártja bukott, az elnök valószínűleg átrendezi a kormányt.

Sacha Baron Cohen amerikai szélsőjobbos rendezvényen prankelgetett. Hillbillyjelmezben, country kísérettel énekelt arról, hogyan kellene beoltani Barack Obamát és Dr. Anthony Faucit „Vuhan-vírussal”. A közönség lelkesen fogadta.

Trump rasszista trumpistát méltatott a Twitteren, aztán inkább visszaszívta az egészet. WHITE POWER - szólt a végső érv az elnök mellett.

Visszavonták Mississippi zászlaját, az utolsó állami jelképet, amin szerepelt a konföderációs motívum. Nem akarták, hogy a rabszolgatartó múlttal azonosítsák őket.

Stage invasion: minden, amit a színpadra rohanásról tudni kell. A zenei tömegrendezvények egyik csúcspontjáról még nem készült tudományos igényességű munka. Eddig. Történeti áttekintés, az ocsú elválasztása a búzától, valamint praktikus tanácsok kezdőknek és haladóknak.

Hátborzongató, milyen remek jósnak bizonyult Kósa Lajos 2014. május elsején. Hol van az a Barcelona? - kérdezte hat évvel ezelőtt, a debreceni Nagyerdei stadion átadóján. Miközben ott állt mellette az, aki miatt most a Budaörs jön, nem a Barca.