Kábelvágás miatt leállt a vasútforgalom Zugló és a Nyugati pályaudvar között

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Mávinform csütörtök reggel arról tájékoztatta az utazóközönséget, hogy

"jelentősen megnőtt a menetidő a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon műszaki hiba miatt."

Nem túloztak: a kábelvágás okozta fennforgás következtében a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalon 30-50-100 perces késésekre, illetve járatelmaradásokra kell számítani. A késések csökkentése érdekében a szegedi InterCityk csak Ceglédig közlekednek és onnan indulnak vissza, közölték. A sérült kábelek helyreállítása miatt várhatóan délig kell korlátozásokra számítani a ceglédi vonal fővárosi szakaszán.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér