Koronavírusos volt a lagzi, huhogtak a saját szurkolók

napindító
2020 július 03., 03:49

Iratkozz fel a 444 rendkívüli hírlevelére! Minden reggel elküldjük egy ilyen levélben, hogy mit érdemes tudni Magyarországról és a világról.

* indicates required

Az egészségügy újraindítása után is takaréklángon maradtak a kórházak. Hiába jelentették be a nyitást, májusban egy kicsit még csökkent is a kórházi ágyak kihasználtsága.

Az egész násznép karanténba került Tolnán, mert valaki koronavírussal ment el a lagzira. A buli után kapta meg a teszt eredményét.

Floridában egy nap alatt 10 ezer új fertőzöttet regisztráltak. 37 tagállamban nő súlyosan a fertőzöttek száma. Texasban bevezetik a kötelező maszkviselést.

Bácskai feljelentést tesz, amiért elvették tőle a Baranyit gúnyoló rajzot. Visszatért a jókedv a ferencvárosi önkormányzat üléseire.

A hongkongi kormány szerint most már illegális a Hongkong felszabadításáról szóló szlogen. Pedig határozottan állították, hogy a nemzetbiztonsági törvény nem fogja korlátozni a szólásszabadságot.

Az új nemzetbiztonsági törvény nem fogja megállítani a hongkongi tüntetőket. Kik a hongkongi tüntetők? Miért rongálnak és gyújtogatnak? Mi motiválja őket abban, hogy egy olyan törvénnyel is szembemenjenek, mint az új nemzetbiztonsági törvény, aminek megszegéséért 10 év börtönt is kaphatnak?

Teherautóval rontott be egy fegyveres férfi Justin Trudeau lakhelyére. A kanadai kormányfő nem volt otthon. A férfi a fegyveres erőknél szolgált.

Nem volt hajlandó pályára lépni a Zalaegerszeg ciprusi légiósa, mert saját szurkolói huhogtak a Fehérvár színes bőrű játékosaira. Fanos Katelaris a Facebookon osztotta meg a történetet.