Simicskó még temperamentumosabbá tenné a KDNP-t

politika
2020 július 27., 09:56
comments 120

Nagy meglepetést okozott június végén a magyar politikai mélyrétegeit követőknek, amikor a legendás felszólalásairól ismert Harrach Pétert leváltották a KDNP parlamenti frakciójának éléről, és Simicskó István került a helyére. (A magyar politikát csak felületesen követőket pesze azt is meglepheti, hogy a KDNP-nek külön frakciója van, de ez most túl messzire vezetne.) És a jelek szerint Simicskó igyekszik önálló arcélt adni a kisebbik kormánypártnak, hétfőn egyenesen arról posztolt az oldalán, hogy ősztől

aktívabb, cselekvőbb, temperamentumosabb arculatot alakítsanak ki a KDNP-nek.

photo_camera A KDNP parlamenti frakciója, ami ősztől még temperamentumosabb lesz Fotó: KDNP/Facebook

Persze nehéz elképzelni, hogy ez a lendületváltás mit jelent majd abban a frakcióban, ahol eddig is bátran beszéltek a Sátán legvégső támadásáról vagy a brüsszeli diktatúráról, de ősszel úgyis megkapjuk a választ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt