Simicskó még temperamentumosabbá tenné a KDNP-t

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Nagy meglepetést okozott június végén a magyar politikai mélyrétegeit követőknek, amikor a legendás felszólalásairól ismert Harrach Pétert leváltották a KDNP parlamenti frakciójának éléről, és Simicskó István került a helyére. (A magyar politikát csak felületesen követőket pesze azt is meglepheti, hogy a KDNP-nek külön frakciója van, de ez most túl messzire vezetne.) És a jelek szerint Simicskó igyekszik önálló arcélt adni a kisebbik kormánypártnak, hétfőn egyenesen arról posztolt az oldalán, hogy ősztől 

aktívabb, cselekvőbb, temperamentumosabb arculatot alakítsanak ki a KDNP-nek.

A KDNP parlamenti frakciója, ami ősztől még temperamentumosabb leszFotó: KDNP/Facebook

Persze nehéz elképzelni, hogy ez a lendületváltás mit jelent majd abban a frakcióban, ahol eddig is bátran beszéltek a Sátán legvégső támadásáról vagy a brüsszeli diktatúráról, de ősszel úgyis megkapjuk a választ. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.