A BKK ötletpályázatot hirdet az ellenőrök formaruhájának tervezésére

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobb pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer és 100 ezer forint jutalmat kap. A BKK célja ötleteket gyűjteni a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának kreatív megtervezéséhez, amik aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

Azt írják, a terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, és újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalóinak kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is.

A fiatalos, sportosan elegáns nyári formaruha, télikabát és mellény megtervezésével a BKK a munkavégzés körülményeihez alkalmazkodva kényelmes és kellemes viseletet kíván biztosítani, különös tekintettel arra, hogy könnyen mosható, minőségi, tartós anyagból készülő, egymással kombinálható darabokból álló ruházat legyen, ami a rendszeres használatra is alkalmas – írják.

A pályázatra teljes koncepciót várnak inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással. A pályamunkák kötelező tartalmi elemei elvileg a bkk.hu/formaruhapalyazat odalon vannak, bár a cikk megjelenésekor nincs ott semmi.

UPDATE 7:54: Mint kiderült, nem véletlenül nem találtunk semmit az oldalon, hanem mert a BKK az eredeti közleményében rossz linket adott meg. A helyes link a  bkk-formaruha-tervezesere/

A pályázaton magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkező felnőttek vehetnek részt. A pályázatokat a formaruhapalyazat@bkk.hu emailcímre várják „Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére – pályázati dokumentáció” tárggyal, és részletes információkat is itt lehet kérni. A pályázat határideje: augusztus 31., 15 óra.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!