Nincs marihuana, nincs magyar álláspont

reggel 4
2020 augusztus 17., 04:10

Ilyen az, amikor százezres tömeg tüntet a diktátora ellen. Rendszerváltások idején szoktak hasonló képek készülni.

Lukasenka szerint a NATO akarja megsemmisíteni a fehérorosz nemzetet. Az elnök mellett szerveztek tüntetést Minszkbe, mérsékelt sikerrel. Lukasenka beszélt, NATO-zott, délután már a nyugati határon tartandó hadgyakorlatról jött hír Moszkvából.

Macron: Aktívan támogatni kell a fehérorosz tüntetőket. A német alkancellár pedig arról beszélt, hogy Lukasenkának már nincs semmilyen legitimitása.

Feladvány: Keresse meg a magyar álláspontot a karakán külügyminiszter nyilatkozatában! Szijjártó Péter a fehérorosz helyzetről szólva határozottan kijelentette, hogy tulajdonképpen, hát, izé.

Novák Előd elszaladt a rendőrök elől a főváros szivárványos zászlajával. Amikor visszasétált, előállították.

„Ez a kender. Normális kender, nincs marihuana!” A 74 éves holland nyugdíjast meglepte, hogy a magyar rendőrök négy év alatt sem tudták eldönteni, bűnöző-e vagy sem. Hans kannabiszszármazékokkal győzte le a rákot, 6 euroért rendelt kendermagot, hogy saját készítésű CBD-olajat gyártson. Lecsaptak rá.

Elhalasztják a parlamenti választást Új-Zélandon a koronavírus miatt. Ezzel együtt az eutanáziáról és a marihuána legalizálásáról szóló népszavazás is eltolódott egy hónappal.

Ócska bulvárlapnak indult, mára a pekingi vezetés ellensége lett a demokráciapárti Apple Daily. A Hongkongban is egyre keményebben fellépő hatalom 200 rendőrt küldött a lapra, és bevitték a tulajdonost meg a lap vezetőit is. A tüntetők a lapot tartják fel az utcákon a rendszer ellen tiltakozva.