18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Elvitt egy versenyre vidékre, de kiderült, hogy nincs is verseny, csak a szüzességemet akarta elvenni”

szexuális zaklatás
2020 szeptember 14., 12:26
  • Zarnóczay Klárát 14 éves korától szexuálisan zaklatta az edzője egy vidéki atlétika klubban az 1970-es években.
  • Az edző arra is rávette, hogy fogamzásgátlót szedjen, ami aztán tönkretette az egészségét.
  • Később egy másik edzőhöz került, aki szintén kikezdett vele, fogyasztó gyógyszerekkel tömte és érzelmileg bántalmazta.

„Az edző nagyon vigyázott, hogy ne nyúljon úgy hozzám, 18 éves koromig nem próbálkozott, csak tapi meg csók volt. Pár éve arról beszélgettünk a régi sporttársaimmal, hogy másokkal is ezt csinálta. Volt akit bevitt az erdőbe kocsival, és ott. Ezek a lányok is szerelmesek voltak belé, és szinte kitüntetésnek érezték, hogy így foglalkozik velük az edző” – mondja Zarnóczay.

Az ötszörös rádiós tájfutó világ- és Európa-bajnokkal egy esős nyári napon találkozunk, miután megkeresett minket, hogy elmesélje, ő is hasonló dolgokon ment keresztül, mint az Amerika Tornaszövetség abuzált sportolói. A most 60 éves Zarnóczay a mai napig aktívan sportol és versenyekre jár, de az pár perc beszélgetés után is érződik, hogy az atlétika klubban történt események csaknem 50 évvel később sem múltak el nyomtalanul. Klára nem is akar beülni sehova beszélgetni, inkább a kocsijában ülve, négyszemközt mondja el a történetét.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.