Államilag akkreditált felnőttképző intézmény lesz a TV2 Akadémia

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Pest Megyei Kormányhivatal határozatban erősítette meg a TV2 Média Csoport Zrt. által nyújtott képzés hivatalos működését, a TV2 Akadémia így már része a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszernek is - írja a Kreatív. A TV2 Akadémia 2009 óta működik, és előnyének szokás tartani, hogy diákjai számára folyamatos gyakorlati lehetőséget biztosít a TV2 különböző szerkesztőségeiben, vagy akár a TV2 számára készülő, külső gyártású produkciókban. Így a diákok olyan, kiemelkedő anyagok készítésében is közreműködhetnek, mint amilyen akár a Tények hírműsor.

A TV2 Akadémia közleménye szerint „idén új struktúrával, de továbbra is remek oktatással és a tévés szakma kiemelkedő szakembereivel indította el 2021-ben végző évfolyamát. Az indulás óta közel ezren végezték el sikeresen a képzést, akik közül sokan azóta is aktív szereplői a tévés piacnak”. 

2020 szeptemberétől egyébként műsorvezető, szerkesztő-riporter és sportriporter képzések indultak el az Akadémián.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!