Mit csinált Rudy Giuliani a nadrágjában a Borat 2-ben?

külföld
2020 október 22., 06:14

A napokban jelenik meg a Borat 2, amiben Sacha Baron Cohen ismét álkazah álriporter álbőrbe bújik - Cohen pedig máris összehozott egy újabb amerikai belpolitikai botrányt.

(Két évvel ezelőtti sorozata miatt lemondott egy republikánus képviselő, aki letolt nadrággal üvöltött az átverős műsorban.)

link Forrás

Az újabb ügy főszereplője Rudy Giuliani, Donald Trump személyes ügyvédje, New York volt polgármestere, akivel a Borat lányát játszó bolgár színésznő, Maria Bakalova interjút készít.

A Borat 2 jelentében a riporter (vagyis valójában színésznő) az interjú után szállodai szobájába hívja egy italra Giulianit.

A nyilvánosságot felborzoló jelenetben pedig Giuliani az ágyon fekszik, és az látszik, hogy a nadrágjába nyúl:

A filmben ezután a rózsaszín fehérneműbe öltözött Sacha Baron Cohen beront a szobába, és azt kiabálja:

„Ő még csak 15 éves! Túl öreg magához!”

Az amerikai sajtó azóta jelentős terjedelemben foglalkozik azzal, hogy mit csinál Giuliani a nadrágjában. Az ügyvéd közleményt adott ki arról, hogy semmi rosszat nem tett, csak visszatűrte az ingét, miután levette magáról az interjú miatt rászerelt mikrofont.

„Az interjú egyetlen pontján sem tettem semmi helytelent, és ha Sacha Baron Cohen másvalamit sugall, akkor kőkeményen hazudik” - közölte Giuliani, aki azt mondta, azonnal hívta a rendőrséget, miután kiderült az átverés. Szerinte azért támadják, mert „leleplezi Joe Biden ügyeit”.