Minden eddiginél erősebb bizonyíték arra, hogy a balliberális erők brutálisan elnyomják a jobboldaliakat

irodalom
2020 november 07., 09:54

Senkit se tévesszen meg a CEU költözése, az MTA kutatóhálózatának elvétele, több egyetem fideszes vezetésű alapítványba kényszerítése, múzeumok átállítása, több száz újság és egy csomó rádió meg tévé elfoglalása, az ellenzék teljes ellehetetlenítése, az egész ország kiplakátolása, a teljes nemzetgazdaság Mészáros Lőrinc alá rendelése, kigyúrt kopaszok népszavazási akciózása, ártatlan Facebook-kommentelők előállítása rémhírterjesztésért, illetve a többi apróság!

Aki jól figyelt az utóbbi években, az nyilván átlát a szitán, hiszen tud olvasni a sorok között, és egyébként is: a harmadik kétharmados Fidesz-győzelem után is a bőrén érezheti a fojtogató, balliberális véleményterrort.

Ha vannak még odakint, a Véleményterror-elhárítási Központban olyanok, akik a NER 11. évében is kitartva védik az utolsó jobboldali bástyákat, sajnos nagyon rossz hírrel kell szolgálnunk nekik.

Kötter Tamás – akinek idén jelent meg a Férfiak fegyverben című, II. világháborús magyar katonákról szóló könyve – az egyik leghányatottabb sorsú lapnak, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány lélegeztetőgépén lévő Mandinernek adott nagyinterjúban mesélt az Orbán mellett álló GONDOLKODÓK üldöztetéséről.

photo_camera Forrás: Mandiner

Részlet az interjúból, amiben az ügyvéd és író feltárja az Orbánnal szimpatizáló írástudók tragikus sorsát:

Foglalkoztatja a politikum, vállaltan nemzeti értékrendű –Magyarországon azonban az irodalom világa erősen megosztott politikailag. Milyen hátrány érhet egy Orbán politikájával szimpatizáló írót?

(Csönd, kitörő nevetés.)

Nos, nem állnak veled szóba.”

A válasz további részéből kiderül, milyen kemény eszközökkel lép fel a másként gondolkodó írókkal szemben a balliberális diktatúra: ugyan a Kalligram kiadta a könyvét, de „a »karácsonyi bulin« negyvenből húsz író nem szól hozzám, mert tudják, ki vagyok és mit gondolok”.

link Forrás