A köztévé Híradója is beszámolt a Szájer-ügyről

media
2020 december 01., 19:21

„Jelen voltam” - idézte a közmédia esti Híradója Szájer József közleményét, amit a hétvégén lemondott EP-képviselő azután adott ki, hogy kiderült, belga rendőrök kapcsolták le huszonötödmagával egy szexbuliban, majd vérző kézzel az ereszcsatornán át próbált menekülni, ráadásul az ügyészség közleménye szerint még drogot is találtak a hátizsákjában.

link Forrás

A havi 1,7 millió forintot kereső Németh Balázs híradásába magából az ügyből annyi ment át, amennyi Szájer közleményében is szerepel, azaz hogy a képviselő „jelen volt” egy „házibuliban”, amivel megsértette a Brüsszelben hatályos gyülekezési szabályokat, ezért lemondott, elnézést kér és megköveti családtagjait valamit párttársait. A Híradó abban is idézte Szájert, hogy tette személyes, azért csak magának tartozik felelősséggel.

A köztévé idézte az ellenzéki pártok témával kapcsolatos közleményeit is, ezzel valószínűleg még jobban összezavarva azokat, akik csak az M1-ről igyekeznek tájékozódni, hiszen Németh szavaiból egyáltalán nem világos, miért hasonlítja az ellenzék Borkai Zsolt korábbi győri polgármesterhez Szájert, aki ugye csak jelen volt egy házibuliban.