Külön kell fizetni a fenti csomagtérbe rakott poggyászért az EasyJet járatain

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Február 10-től az EasyJet légitársaság járatain új szabály vonatkozik a csomagokra: csak az használhatja az ülések feletti csomagtartót, aki külön fizet érte.

Aki a legolcsóbb jegyet vásárolta, annak meg kell elégednie azzal, hogy kézipoggyászát a széke alá helyezi. Ez egyben kijelöli azt is, hogy mekkora csomaggal lehet felülni a gépre.

EasJet gépek a berlini Tegel repülőtéren.Fotó: JOHN MACDOUGALL/AFP

Az új szabály a társaság szerint csökkenti a késések kockázatát, mert gyorsabb lesz a bepakolás. A döntésben ugyanakkor talán számíthatott az is, hogy a járvány miatt története során először veszteséges a cég. (BBC

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!