Az izraeli űrprogram volt vezetője szerint léteznek a földönkívüliek, csak az emberek még nem állnak készen rájuk

Haim Eshed nyugalmazott ezredes egy interjúban azt állította, a földönkívüliek léteznek, és kapcsolatban is vannak az Egyesült Államokkal és Izraellel, csak erre az emberiség még nincs felkészülve, így nem árulják el nekünk - írja a Jerusalem Post. 

A 87 éves professzor harminc évig volt az izraeli űrprogram vezetője, szolgálataiért több kitüntetést is kapott. Állítása szerint a földönkívüliekkel már évek óta kapcsolatban állunk, és a céljuk az, hogy kutassák „az univerzum szövetét” - jelentsen is ez bármit. Az amerikaiaknak és a földönkívülieknek közös föld alatti bázisa is van a Marson. Minderről állítólag Donald Trump is tud, és szerette is volna bejelenteni, de a földönkívüliek attól tartottak, ez tömeghisztériához vezetne, ezért a „Galaktikus Szövetség” megakadályozta.

Azt mondja, azért beszél most minderről, mert míg öt éve még valószínűleg elmegyógyintézetbe zárták volna, most már van annyire elismert egyetemi körökben, hogy higgyenek neki. Az interjút egyébként azért adta, mert most jelent meg az új könyve - a földönkívüliekről.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.