Hollik István megnyugtat mindenkit: a Szájer-ügy „egy cseppet sem tántorította el” őket

politika
2020 december 15., 16:45

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István úgy értékelte: a keddi parlamenti szavazásoknak, köztük az alaptörvény módosításának az eredménye „a haza, a családok és a gyermekek védelme, illetve a kamupártokkal szembeni fellépés megerősítése”.

link Forrás

Hollik szerint „ahogy arra a számítani lehetett”, a baloldal nem szavazta meg egyik törvényjavaslatot sem, ezzel „egyértelművé tették, hogy eszük ágában sincs megvédeni az európai keresztény kultúrát, gyermekeink jogait és a hagyományos családi értékeket”.

„A baloldal számára Soros és a migránsok nagyobb érték, mint a haza, a családok” - mondta Hollik, aki szerint „a gyermekek változtatható és zavaros fogalmak” a baloldal számára.

Az alaptörvény-módosítással Hollik szerint védelmet kaptak olyan alapértékek, amelyeket a „szélsőséges balliberális eszmék folyamatosan ostrom alatt tartanak”. Aggodalommal látják, hogy „a liberális gender-szemlélet erőszakos terjedése egész Európában jelen van”, és „veszélyezteti gyermekeink testi-lelki fejlődését”.

(Az örökbefogadás feltételeit szigorító törvény valós hatásairól ezt a cikket, a Fidesz gender-szemléletének változásáról pedig ezt érdemes elolvasni.)

A sajtótájékoztatón Hollik kérdést kapott a Szájer-ügyről, mire azt mondta: Szájer József levonta az egyedüli helyes következtetést, lemondott tisztségeiről és távozott a közéletből, de

„ez egy cseppet sem tántorít el bennünket attól, hogy az európai keresztény kultúra ma támadás alatt áll, és azt meg kell védeni, a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz”.

(MTI)