Gigantikus kézmosás: Müller Cecília megkapta a második dózist (és kezet is mosott)

járvány
2021 február 03., 15:08

Akkora hírem van, hogy mindenképpen érdemes előtte (meg utána) kezet mosni: Müller Cecília megkapta a Pfizer oltóanyagából a második dózist is.

Müller Cecília országos tisztifőorvos (j) érkezik, hogy Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató (j2) beoltsa a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagjával a fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. február 3-án.
photo_camera Müller Cecília országos tisztifőorvos (j) érkezik, hogy Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató (j2) beoltsa a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagjával a fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. február 3-án. Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
Bedros beoltja Müllert
photo_camera Bedros beoltja Müllert Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Az első adagot még január 13-án adták be az embernek, aki nem győzi eléggé hangsúlyozni, hogy MINDENKI. MOSSON! KEZET!!!

Dögöljek meg, ha ez előtt és után nem jött volna egy jó, alapos kézmosás. Mit egy? Számtalan!

(Az oltottak száma mára 4234-gyel nőtt, de a regisztrált idősek oltását csak csütörtökön kezdik, a hétvégén megint erősebb lesz a növekedés. A rendelkezésre álló oltóanyagok közt már feltüntettük a 20 ezer embernek elegendő orosz vakcinát, ami kedden érkezett az országba, de ezt még nem kezdik el használni. Az első regisztráltakat Pfizerrel oltják, abból 42 ezer ember oltására elegendő érkezett kedden.)