Bunda volt? A kaposvári fociklub tulajdonosának is gyanús, amit a csapata művelt

sport
2021 február 11., 06:19

Szerdán számos labdarúgómérkőzést játszottak a Magyar Kupában, amelyek közül a leginkább meglepő fordulatokat a harmadosztályú Tállya és a másodosztályú Kaposvár összecsapás hozta.

Az első félidőben az esélyesebb, egy osztállyal feljebb játszó Kaposvár elhúzott 2-0-ra. A második félidőben viszont összeomlott a csapat, és a harmadosztályú Tállya 5 gólt rúgott. Már eltelt 90 perc, amikor a Kaposvár szépített, és kialakult a végeredmény:

Tállya - Kaposvár: 5-3.

A meccs után az alábbi közlemény jelent meg a Kaposvár honlapján:

"Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!"

A tulajdonos - Murányi Ferenc kaposvári vállalkozó - sok fura üggyel kénytelen megküzdeni. Tavaly abból lett kisebb botrány, hogy egy sámánt szerződtettek a csapathoz, hogy levegye a játékosokon lévő rontást. A sámán végül csak három napot dolgozhatott a csapattal.