Müller Cecília sem árulta el a telefonszámot, ami Orbánnak reggel nem jutott eszébe

képzavar
2021 március 05., 13:08
  • Orbán Viktor: Nagyon fontos, hogy van egy telefonszámunk, ezt kértem Müller Cecília asszonytól, hogy mindennap mondja be, ahol közvetlenül lehet jelezni, ha valaki problémát észlel. Akár a rendszerben, akár saját magára vonatkozóan. És adnak tanácsot is, hogy mit és hogyan kell tennie, hogy a hibát ki tudjuk javítani.
  • Riporter: El tudjuk ezt most is mondani ezt a számot?
  • Orbán Viktor: Nem, sajnos nincs nálam.
  • Riporter: Majd Cecília asszony elmondja.
link Forrás

Ez a párbeszéd zajlott le péntek reggel a Kossuth Rádió reggeli műsorában a miniszterelnök és Nagy Katalin között, miután Orbán is elismerte, hogy gondok vannak az oltási rendszerrel, ugyanis sokan tévesen kaptak sms-t az oltási időpontról vagy a lakóhelyüktől messzire kellett utazniuk. A rendszert reggel le is állították, ami miatt az AstraZenecával tervezett tömeges oltás a hétvégén elmarad, és 74 ezer ember csak később kapja meg az adagját.

Szóval tényleg sokaknak lenne kérdése arról, mi lesz az oltásukkal, de sajnos az operatív törzs tájékoztatóján Müller Cecília sem árulta el, mégis mi ez a telefonszám. A tisztifőorvos csak általában beszélt a harmadik hullámról és a korlátozásokról, mindenkit a maszkviselési szabályok betartására kért, de a rosszul kiküldött sms-ek miatti káoszra nem tért ki.