Szombattól nemcsak teraszon ülni, de hajókázni is lehet majd a Dunakanyarban

Április 24-én – egy napon a terasznyitással – újraindítja a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon a hajós körjáratot a Mahart PassNave Kft., írja a turizmus.com.

A Mahart PassNave Kft. tavaly nyáron indította el a hop on-hop off jellegű hajójáratát a Dunakanyarban, először a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon, majd Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon. A napi jegyár egységesen 1000 forint, ha valaki kutyával és/vagy bringával menne, annak további 500-500 forintot kell fizetnie.

A járatok áprilisban csak pénteken, szombaton és vasárnap közlekednek, májustól szeptemberig viszont hétfő kivételével már minden nap.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó