Orbán Ráhelhez köthető állami cég szponzorálja a terasznyitást ünneplő celebek posztjait

POLITIKA
2021 április 26., 08:28

„#reklám Boldogság! Megszerezve a védettséget, napfürdőzök egy étterem teraszán. Nagyon régóta vártam erre! Végre napsütés, barátok és teraszok! Ha Te is így teszel, oszd meg mindenkivel, tedd mindenképp felelősséggel, de azért élvezd a pillanatot és használd a #hianyoztatok hashtaget! @csodasmagyarorszag #csodasmagyarorszag #nofilter”

– írja Dobó Kata Instagramján legújabb fotója mellett, amiben a szombati terasznyitást hirdeti.

Egészen hasonló témájú, és ugyanezen hashtagekkel (#reklám, #csodásmagyarország) ellátott fotókat posztolt Instagramjára a hétvégén Király Linda és Debreczeni Annoni Zita is. Utóbbinak sikerült bejegyzésében megjelölnie a Csodás Magyarország Instagram-oldalt is, ami a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) egyik kiadványa/magazinja.

Az MTÜ-t továbbra is Guller Zoltán, „Orbán Ráhel bizalmasa” vezeti, aki 2018-ban segítői közt említette Orbán Viktor miniszterelnök lányát, akinek ismerősei aztán kiváló pozíciókat foglaltak el az állami divatiparban. A Magyar Divat & Design Ügynökség szintén az MTÜ alatt működik, vezetője az a Bata-Jakab Zsófia, aki Orbán Ráhel évfolyamtársa volt.