Kólaháború: megérkezett Sztanyiszlav Csercseszov válasza Cristiano Ronaldónak

foci-eb
2021 június 17., 14:59

A foci-Eb egyik nagy szenzációja volt, hogy miután a portugál Cristiano Ronaldo a sajtótájékoztatón eltolta maga elől a szponzorkólát, a Coca-Cola piaci értéke kb. 4 milliárd dollárt zuhant.

link Forrás

Most megjött Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov válasza. Az orosz szövetségi kapitány más felfogásban nyúlt a kólásüveghez, mint Cristiano Ronaldo. Nem maradt szégyenben Oroszország.

link Forrás

El is magyarázták neki, hogy Cristiano Ronaldo elrakta a kólát, de az 57 éves mester erre csak megrántotta a vállát. Az nem tűnik valószínűnek, hogy a kólaivás hasonlóan rángatná a Coca-Cola részvényárfolyamát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.