Az MTVA 590 millióért szereltet beléptető kapukat a Kunigunda úti épületébe

2021 augusztus 30., hétfő 12:19
6

Hadházy Ákos parlamenti képviselő arról számolt be, hogy az MTVA 590 millióért szereltet beléptető kapukat a Kunigunda úti épületébe.

Mind a 6 bejárathoz „különleges, biztonsági üveges zsiliprendszert telepítenek, amibe belépve több szenzor (infravörös, ultrahangos és nyomásérzékelős 🙂 ) ellenőrzi, hogy egyszerre csak egy ember legyen bent”, és csak ezután lehet a belépőkártyával nyitni a túloldali ajtót – írja Hadházy az EKR-re feltöltött közbeszerzés alapján.

A képviselő egy másik közbeszerzés alapján azt írja, fél éve a biztonsági kamerarendszert is bővítették 180 millióért. „Őrület! Ilyen az, amikor a talpnyaló propagandisták nem csak végletekig gyávák, de a végletekig korruptak is” – írja Hadházy, aki 2018 végén napokig az MTVA épületében tüntetett az állampárti propaganda ellen.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő beszédet mond a közmédia Kunigunda úti székháza előtt tartott demonstráción 2020. október 23-án. Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Hadházy szerint „amíg nem lesz százezer ember ott, addig a propaganda él és virul, addig nem beszélhetünk tisztességes választásokról és jó esélyekről”. „Ha egyszer százezren leszünk ott (előbb-utóbb muszáj lesz), akkor elég felesleges lesz ez a hat zsilip” – írja a képviselő, aki egyébként Zuglóban lesz az MSZP-s Tóth Csaba kihívója az ellenzéki előválasztáson.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt