Parragh László nem szeretné, ha a 9 éves kisfiát olyan tornatanár segítené fel a kötélre, akiről tudja, hogy a fiúkat szereti

2021 augusztus 30., hétfő 15:44
36
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az országos szakképzési tanév megnyitóján Csongrádon 2021. augusztus 30-án. Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Parragh László a csongrádi Szentháromság téren tartott Országos Szakképzési Tanévnyitó ünnepségen a beszédében azt mondta:

„Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát (…) Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.”

Parragh előtte azt is mondta, hogy rengeteg saját neméhez vonzódó barátja van (ezt nagyon sok fideszes médiaszereplő szokta hangoztatni), kedveli is őket, az „egy csodálatos világ”, utána mégis felmondta a kormánypropagandát.

A szeged.hu azt írja, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete úgy reagált: „Még mindig nincs szó a béremelésről, a túlmunkák kifizetéséről, hanem helyette van ez a nem létező probléma és ez az elképesztően műveletlen, primitív beszólássorozat, ami most már ezek szerint eljutott a pedagógusok nemi identitásáig. Akkor jelezzen bárki is problémát, hogy ha tényleges abúzusra kerülne sor, az a tilos és nem az, hogy bárkinek, bármilyen felnőttnek nemi irányultsága legyen.”

Egyébként ha egy tanártól megkérdezik egy iskolában, hogy milyen a nemi identitása, az egyértelműen törvényellenes, ezt utasítsa vissza, és jelezze, ha ilyesmi történne – kérte a PDSZ.

A tanévnyitót a helyi tévé is rögzítette, katonás rendben zajlott, 1:20:48-tól hangzik el Parragh homofób kijelentése:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt