Britney Spears apja állítólag csak milliókért cserébe hajlandó lemondani a gondnokságról

bulvár
2021 szeptember 02., 06:07
comments 5

Jamie Spearst Britney Spears ügyvédje vádolja azzal, hogy 2 millió dollárt próbált kicsikarni „cserébe” azért, hogy lemond lánya gondnokságáról. Az énekesnő ügyvédje, Mathew S. Rosengart mindezt egy augusztus 31-én a bíróságnak benyújtott beadványban közölte, hetekkel azután, hogy Jamie Spears bejelentette, hajlandó lemondani lánya felügyeletéről. Spears akkor azt nem közölte, pontosan mikor lépne vissza.

Rosengart beadványában úgy fogalmazott, „Britney Spears többé nem hagyja magát zsarolni”, egyben arra kérte a bíróságot, hogy jelöljenek ki egy könyvelőt Jamie Spears helyére, az énekesnő vagyonának felügyelőjeként.

Britney Spears 2007-ben kapott idegösszeroppanást, 13 évig élt apja felügyelete alatt, a gondnokságról és annak körülményeiről június 23-án egy nyilvános meghallgatáson beszélt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, ahol elmondta, szabadulna Jamie Spears gondoksága alól. A meghallgatáson derült ki az is, hogy Spearst a saját, számára kirendelt ügyvédje sem tájékoztatta arról az elmúlt 13 évben, hogy egyébként bármikor jelezhetné a bíróság felé, hogy nem szeretné, ha az apja lenne a gondnoka. (Rolling Stone)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.