Jamie Spears beadta a hivatalos kérelmet, melyben lemond a Britney fölötti gondnokságról

bulvár
2021 szeptember 08., 05:31

Jamie Spears kérelmet nyújtott be a Los Angeles-i felsőbb bíróságnak, melyben azt kéri, hogy szüntessék meg a gondnokságot, melynek értelmében az elmúlt 13 évben ő kontrollálta Britney Spears életének és anyagi javainak minden mozzanatát.

„Ahogy Spears úr már többször is elmondta, ő csak a legjobbat akarja a lányának. Ha Spears kisasszony meg szeretné szüntetni a gondnokságot, és úgy gondolja, hogy irányítani tudja a saját életét, akkor Spears úr szerint meg kell adni neki erre a lehetőséget” - írja a beadvány. A kérelmet még az ügyet vivő bírónak is jóvá kell hagynia.

Jamie Spears
photo_camera Jamie Spears Fotó: VALERIE MACON

Az énekesnő több éve próbál kiszabadulni apja gondnoksága alól, az ügy évek hiábavaló próbálkozása után pár hónapja kapcsolt új fokozatra. Idén engedték meg először Britney-nek, hogy az életét befolyásoló ügyben felszólaljon a bíróságon. Vallomásában emberkereskedelemhez hasonlította az elmúlt éveket, a legapróbb és legszemélyesebb dolgokról sem dönthetett az apja jóváhagyása nélkül.

Júliusban ugyan a bíró fenntartotta a gondnokságot, nem sokkal később viszont jóváhagyták, hogy Britney Spears saját magának válasszon új ügyvédet, aki rögtön meg is vádolta Jamie Spearst azzal, hogy elherdálta a popsztár vagyonát, és kezdeményezte, hogy a lánya fölötti gondnokságát szüntessék meg. A következő bírósági tárgyalás szeptember végén lesz az ügyben. (The Hollywood Reporter)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.