Marco Rossinak szar születésnapja van

szeptember 9., csütörtök 5:18
2

"Holnap lesz a születésnapom, elég szar születésnapom lesz. Nem tudok mit tenni, öngyilkos nem lehetek."

Többek között ezt mondta Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya az Andorra elleni szerda esti vébé-selejtező után. A mérkőzést egyébként a magyar csapat 2-1-re megnyerte, de a játék nem volt meggyőző, a végén majdnem döntetlen lett, a videóbíró mentette meg ettől a magyar csapatot.

"Tisztáznom kell, ki az, aki hajlandó végrehajtani, amit kérek, akár taktikailag, akár hozzáállásban. A következő kerethirdetéskor ne kérdezzék, ki miért maradt ki, mert aki nem teljesíti, amit kérek, azt nem hívom be. Három napja beszélek a fiúk lelkére. Vagy megteszik, amit kérek, vagy nem hívom be őket, vagy én távozom" - mondta a meccs után a magyarok olasz kapitánya.

A csapatkapitány Szalai Ádám sem volt elégedett: "A labdával való játékunk borzalmas volt" - nyilatkozta a meccs után.

Szoboszlai Dominik nála jóval derűsebb volt a mérkőzés után: "Annak örülök, hogy egy kis mosolyt tudtunk csalni az emberek arcára" - fogalmazott, kiemelve, hogy végül is sikerült legyőzni az andorrai csapatot.

Nehéz hete volt a magyar csapatnak, előbb Anglia győzött 4-0-ra Budapesten, majd Elbasanban kapott ki 1-0-ra Albániától. Szerdán a lengyelek 1-1-et értek el Anglia ellen. Az I csoport 4. helyén áll a magyar válogatott most.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt