Britney Spears törölte az Instagramját

bulvár
2021 szeptember 15., 07:21

Miután egy több évig tartó küzdelem után Jamie Spears lemondott lánya felügyeletéről, és az énekesnő magától dönthetett úgy, hogy eljegyzik egymást pasijával, Britney Spears törölte Instagramját.

Legalábbis az oldalára rákeresve az Instagram nem ad találatot. Spears nem sokkal később Twitteren közölte, hogy egy időre otthagyja a közösségi médiát, hozzátéve, hogy senki se aggódjon, mert hamarosan visszatér.

link Forrás

Spearst 13 évvel ezelőtt helyezték gondnoki felügyelet alá idegösszeomlása után. Helyette mindenben apja döntött, az énekesnő nem rendelkezhetett saját vagyonával, nem mozoghatott szabadon, sőt, a gondnokság szabályai szerint nem házasodhatott, és nem vállalhatott újabb gyereket sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.