Ettől Árpád vezér is bepisilt volna a nevetéstől

2021 szeptember 21., kedd 11:42
5

Ennek a cikknek annyi a célja, hogy 2-12 önfeledt percet szerezzen neked azzal, hogy megismertet a legviccesebb magyar nyelvű internetes tartalmak egyikével.

Ismeretterjesztő cikkről van szó, a témája az, hogyan néztek ki az ősmagyarok. Jó téma ez, különösen turánista-pártus szemléletű feldolgozásban, halál komolyan előadott antropológiai megközelítésben. De ilyet azért már sokat láttam. Olyant azonban, amihez ilyen tökéletesek lennének az illusztrációk, vagyis a mai magyar közéletből vett példák, sohasem.

Az írás a taurid típusú magyarok bemutatásával indul. Azt gondolom mindenki alapnak tekinti, hogy Árpád és az ősmagyar vezérek szabír származásúak voltak, vagyis Mezopotámia északi részéből, a Zab folyó mentéről jöttek. A szabírok fő embertani csoportja a taurid vagy anatóliai, kisázsiai, előázsiai típus. Hogy az milyen?

Átadnám a szót:

"Sasorrú, kreolos bőrű, fekete hajú, sovány, kiaszott arcú típus, a Jézusi arc, Szent László arc hordozói. A férfiak testszőrzete nagyon erős. Mezopotámia, Szíria, Palesztína és a Nílus deltája a Koptok lakta rész legáltalánosabb embertípusa! A sztyeppi világban is megtalálható, minden esetben vezérsírban! Királyi szkíta típus, ősmagyar típus. Pártus uralkodók, Árpád típusa! Az emberi civilizációt ez a típus teremtette, a mágusok népe."

És mindehhez az illusztráció?

Annak illusztrálására, hogy a fantasztikus cikk még miket tartogat, íme egy másik, véletlenszerűen választott illusztráció:

Jó olvasgatást!!! Nem fogod megbánni, ez csak a turáni jéghegy csúcsa volt.

Figyelmeztetés: az itt linkelt eredeti cikk végén, Bogár László alatt nem sokkal, meztelen nős fotók láthatók. Akit ez traumatizál, Bogárnál szálljon ki!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt